KULLANIM ŞEKLİ VE TARİFNAMESİ
Keçi Boynuzu ve zengin organik asit içeriği ile sindirim sistemi florasını düzenler ve başta Salmonella olmak üzere E.coli ve Vibrio cholerae gibi patojen bakteri kolonizasyonunun önüne geçer ve atılmalarını sağlar.
• Uygulamadan 15 gün sonra tüm patojenleri bağırsaktan elimine etmektedir.
• Uygulamadan itibaren 25. günden sonra sekum, yumurtalıklar ve dokular tamamen Salmonella negatif hale gelmektedir.
• Yemden yararlanmayı arttırır. Büyüme ve gelişmeyi destekler.
• İmmun sisteme destek olur.
• Kanatlı dışkılarındaki amonyak oranını düşürerek kapalı kümeslerdeki hava ortamını arındırır.
• Yumurta kalitesini iyileştirir.
TAVSİYE EDİLEN MİKTAR
Koruyucu doz: 500 g/ton yem, üretim süresince
Destekleyici doz:
• Broyler ve yumurtacı tavuklarda: 3 kg/ton yem, 3 hafta süresince
• Damızlık: 5 kg/ton yem, 3 hafta süresince
Hedef Tür: Tavuk, Hindi
Ticari Takdim Şekli: 1 KG, 20 KG
Bileşimi: Keçi Boynuzu (Embryo ve Endosperm), Mannanaz, Formik Asit, Amonyum Format, Amonyum Propiyonat, Bütirik Asit, Kieselgur, Sepiyolit